27 °C

Избираме „Спортист на годината 2017“ на община Кърджали

За поредна година община Кърджали ще избира Спортист на годината 2017, като церемонията по награждаването ще се състои в навечерието на новогодишните празници. В момента тече трескава подготовка по номинациите. И в тази връзка Община Кърджали напомня на всички спортни клубове на територията на общината, че наближава крайният срок за подаване им, а той е 01.11.2017 г.
От общинската администрация напомнят, че до 1 ноември на съответната година председателите на спортни клубове внасят в общинска администрация своите предложения, с копие от протоколи от постигнатите резултати, като имат право само на две предложения. В срок до десети ноември подадените предложения се обобщават в анкета. Тя се предоставя за гласуване на председатели на спортните клубове, журналисти от регионалните медии, членове на Постоянната комисия по младежки дейности, спорт и туризъм към Общински съвет – Кърджали, за граждани, чрез електронната страница на Община Кърджали.
В срок до десети декември анкетите се предават в общинската администрация. Процентно съотношение на вота е: 40% – реално гласуване на председатели на спортните клубове, без право на глас за собствения спорт; 20 % – от гласуване на Постоянната комисия по младежки дейности, спорт и туризъм към Общински съвет – Кърджали; 20 % – от гласуване на журналисти от регионалните медии и 20% от онлайн гласуването на електронната страница на Община Кърджали. Класирането се извършва в две възрастови групи: младежи и девойки, мъже и жени.

Кърджали бг вести


Хороскоп за 17.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини