Отборът на „Мъдрец“ спечели футболния турнир в Перперек

За втори път отборът на „Мъдрец“ от едноименното кърджалийскосело с капитан Юмер Халил спечели традиционния турнир по футбол в Перперек. Във финалната среща футболистите от Мъдрец победиха тима на кърджалийското село Калоянци трудно с 3: 2, след изпълнение на дузпи. Редовното време на мача завърши при нулево равенство. По пътя към първото място играчите на „Мъдрец“, водени от кмета на селото Юмер Халил, победиха и тима на кърджалийското село Сватбари отново с 3: 2, след изпълнение на дузпи. А преди това разгромиха състава на домакините от „Перперикон“ (Перперек) с 5: 0. С особена впечатляваща игра се отличи Ерай Али, който реализира два гола и подаде пасовете за другите три гола.

В спор за третото място отборът на Сватбари победи с 2: 1 състава на кърджалийското село Мургово. Ахмед Моллахасан, председател на общинската организация на Младежко ДПСв Кърджали и общинският съветник от района Гюнай Ниязи наградиха призьорите с парични награди, осигурени от ДПС.

За голмайстор и най-добър футболист на турнира бе отличен Ерай Али от „Мъдрец“, а за най-добър вратар бе обявен Исмаил Каран, също от „Мъдрец“, който не допусна нито един гол във врата си в редовното време.

В надпреварата участие взеха осем отбора от района.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини