Кметът на Доспат на празника на града: Чакаме асфалт за всички улици в Общината

Изображение 1 от 5

    Депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова поздрави хилядите хора, дошли на празника на Доспат и събора на чешмарите.

    „Благодаря ви, че с вашето присъствие тук, на този прекрасен празник, напълнихте сърцето ми с радост, с вяра и надежда. С надежда, че ще запазим добрите български традиции и ще ги предадем на децата си, за да пребъде България. С вяра, че така единни ще бъдем и в ежедневието, за да постигнем тази България, която всички искаме да бъде нашата родина“, каза народният представител.

    Д-р Дариткова благодари и за мощната подкрепа, която жителите на Доспат дадоха на последните избори за ПП ГЕРБ. „Вярвам, че Доспат ще става все по-приятно място за живеене с нашите общи усилия. Пожелавам на всички прекрасен празник, да се повеселите от сърце, за да бъдете вдъхновени за нови добри дела“, каза още депутатът.

    Пред жителите и гостите кметът на община Доспат Елин Радев направи своеобразен отчет за постигнатото от него и екипа му през последната година. След като съобщи за всички инвестиции и реализирани проекти той каза: “Нашата цел е ясна и тя е насочена към подобряване на качеството и условията за живеене в община Доспат. Другата цел, която преследваме, е създаване на условия и предпоставки за задържането на младите хора в общината“.

    Кметът благодари на премиера Бойко Борисов, на правителството и депутатите от ГЕРБ за подкрепата, която оказват на родопската община. Той посочи, че със следващата помощ, която очаква през септември от Министерския съвет, ще се асфалтират абсолютно всички улици в населените места на общината.

    Много здраве, благополучие и просперитет пожела на Доспат областният управител Недялко Славов на участниците във фестивала на народното творчество и събора на чешмарите, както сили и енергия в изпълнението на своята нелека мисия да бранят българщината, да пазят нашите занаяти и народно творчество и да ги предават на младите. „Нека не само в празничния, а и в делничния ден да сме заедно, нека съхраним и опазим онези ценности, с които сме прословути, да си помагаме един на друг, да се уважаваме, да пазим семейните и духовни традиции и да ги предаваме на поколенията. Нека се радваме на успеха на другите и да направим живота на всички ни по-добър“, изтъкна Недялко Славов.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ст
      Станислав К.
      0 0
      20:16, 20 авг 2017
      А да негерберастките общини/населени места няма ли да има асфалт?? Явно, с наказателна цел - няма!

    Още новини

    Последни новини