Кметът посети четиримесечното бебе,което бе ударено от клон в парк „Простор

Кметът на общината инж.Хасан Азис посети вчера семейството на четиримесечното бебе върху чиято количка падна счупен клон в парк „Простор“ на 9 август т.г. Инж. Азис изрази искрено съжаление за инцидента .Той се позаинтересува от състоянието на малкото момиченце, което по думите на майката се е разминало с драскотини по едното краче. Бебето вече се е възстановило, няма да остане белег от нараняването, сподели майката. Тя разказа за случилото се  на алеята в близост до гаричката в парк „Простор“.

Този инцидент беше повода фирмата, която поддържа парковете да направи повторен оглед на състоянието на дърветата в близост до местата за сядане , детските площадки, за да не се случват други  подобни инциденти , сподели кметът.Според него добре, че случаят е бил огласен, защото това ще изостри вниманието на майките с малки деца, които прекарват  много време в парковете на Кърджали.

Инж.Азис пожела на малката Светозара да расте здрава и усмихната и й подари бяло плюшено мече с бонбонче и надпис“Любов“.

Това съобщиха от пресслужбата на общинска администрация.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    Анонимен
    0 0
    10:02, 17 авг 2017
    Поздравления, Кмете! На прекрасото семейство желая здраве и щастие с тези красиви деца!

Още новини

Последни новини