„Докторите“губят от по-млади

Аматьорският футболен отбор на „Докторите“ от Кърджали загуби с 4:9 от тима на ЮЕС Инженеринг (Кърджали) в поредния си контролен мач. Срещата се игра на игрището на парк „Арпезос-север“ в областния град. Младият състав на ЮЕС Инженеринг показа по-свежа игра през цялото време на мача и спечели заслужено.

Головете за „Докторите“ реализираха Гюнай Али (2 гола), Ахмед Юсеин и Рамадан Исмаил. Точни за ЮЕС Инженеринг  бяха Алпер Мюмюн (4 гола), Рейхан Етем (3 гола), Мехмед Мехмед и Ахмед Керим.

След срещата капитанът на „Докторите“  д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в областната болница, сподели, че не е важен резултатът, а играта. „Стана хубав мач. Силен съперник. Момчетата се раздадоха, но те не са свикнали да играят на по-широк терен, какъвто е игрището на парк „Арпезос-север“. Голяма роля изигра и отсъствието на централния нападател на тима Мюрен Сали, който поради контузия не успя да се включи в състава“, заяви д-р Тургай Мустафа. Той уточни, че отборът се подготвя за приятелската среща срещу ветераните на „Верея“ от Стара Загора, която ще се проведе в средата на месец август.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини