Новият сериал"Дяволското гърло", който се снима в Смолян търси хора за масовите сцени

Започнаха снимките на най-новия български сериал, който се снима в региона на Смолян „Дяволското гърло“.

Екипът на уникалната продукция, която според продуцентите няма аналог до момента, търси доброволци за участие в масови сцени към сериала.

Най- новият български сериал „Дяволското гърло” се снима с един от най-успешните продуценти в България – Евтим Милошев и екипът на Dream Team Films. Екипът на сериал акани всички желаещи смолянчани, гости на града и филмови ентусиасти, да се присъединят към снимките на масовите сцени и да усетят отблизо магията на истинското кино.

Масовите сцени ще бъдат снимани на 20.08.2017 г. Сборният пункт ще бъде на площада пред Община Смолян в 9.30 часа при водната каскада.

Ангажиментът е доброволен и ще продължи през целия снимачен ден- до късния следобед. А за участниците са осигурени храна и вода.

„Дяволското гърло“ е първият български сериал, който се снима изцяло извън София. В него има всичко, което вълнува българите – криминален сюжет, любов, отмъщение, история, природа, значими социални теми, каквито са бежанския въпрос, съжителство на различни етноси на една територия, магическата сила на планината и още и още. Участват доказани актьори, млади таланти и актьори от Смолянския театър.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини