„Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино

Аматьорският футболен  отбор на „Докторите“ от Кърджали с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в областната болница, гостува в ардинското село Млечино за приятелска среща с местния тим „Вардар“. Срещата се изигра във вторник в мултифункционалното игрище на Млечино и завърши наравно 5:5. Тя бе наблюдавана и от кмета на община Ардино Ресми Мурад.

Головете за кърджалийци реализираха Мюрен Сали (3 гола) и Гюнай Али (2 гола). Точни за домакините бяха Айдън Ръфкъ (2 гола), Суат Неджби, Бирджан Ръфкъ и Суат Муса.

През първата част млечинци, водени от капитана Алтънер Дурмушев поведоха с 3:1, но през второто полувреме „докторите“ успяха да се доберат до равенството след хеттрик на централния им нападател Мюрен Сали, кмет на Башево.

За състава на „Докторите” играха още травматологът д-р Ахмед Юсеин, а вратата пазеше очният специалист д-р Ерай Дурмуш.

„Поздравявам домакините за спортменската игра и за добрата организация”, заяви капитанът на „Докторите“ Тургай Мустафа. Той уточни, че отборът се подготвя за приятелската среща срещу ветераните на „Верея“ от Стара Загора, която ще се проведе в средата на месец август.

След срещата се проведе „трето полувреме“ в местното заведение „Индже“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини