Документален филм показва свидетелства за намеса на НЛО на ядрени военни обекти (филм)

Реалността на намесата на НЛО в американските обекти с ядрени оръжия е убедително потвърдена. Стотици американски военни ветерани сега открито обсъждат тези зловещи инциденти и хиляди декласифицирани правителствени документи потвърждават техните твърдения.

През последните четири десетилетия изследователят Робърт Хейстингс интервюира над 150 от тези ветерани относно участието им в един или друг случай. На 27 септември 2010 г. CNN предава на живо неговата пресконференция във Вашингтон, по време на която ветерани от ракетните поделения на американските военновъздушни сили описват случаите, когато установките загадъчно излизат от строя миг, след като дискообразен въздухоплавателен съд е наблюдаван близо до подземните силози за изстрелване.

Документалният филм на Хастингс, "НЛО и ядрените бомби: Тайната връзка" се придържа към официално документирана, но все още скрита история на активността на НЛО в лабораториите за ядрени оръжия и зоните за тестове. Използвани са заверени документи и свидетелските показания на проверени военни очевидци.

Представените доказателства ясно показват, че най-смъртоносните оръжия, създавани от човека, са били подложени на интензивен мониторинг от все още неидентифицирани наблюдатели. Документи, изнесени тайно от Русия през 90-те години, потвърждават, че съветските ядрени оръжия са били също обект на интереса на НЛО по време на Студената война. Съвсем наскоро служещ от американските военновъздушни сили потвърди, участието на НЛО в мащабен инцидент с прекъсване на ракети през октомври 2010 г. 

За целта на филма Хейстингс казва: "Обществено образование. Някой, притежаващ невероятно напреднала технология, наблюдава и дори манипулира американските и руските ядрени оръжия в продължение на десетилетия. Моето мнение е, че НЛО са пилотирани от същества от друг свят. Тези шокиращи, почти невероятни разработки не трябва да се пазят в тайна от шепа правителствени и военни служители. Всички имаме право да знаем фактите."

Понякога реалността многократно надхвърля въображението,

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини