Арестуваха рапъра DMX за укриване на данъци

Рапърът DMX се предаде на федералните органи след обвиненията в данъчни измами, съобщиха нюйоркски прокурори.

Според обвинението артистът, чието име е Ърл Симънс, е укривал приходи от милиони долари от властите и дължи 1,7 млн. долара под формата на данъци. Тези завидни печалби той е завоювал със своите изпълнения, телевизионни предавания и песни - включително хита от 2003 г. "X Gon' Give it to Ya", но не обявявал тези пари и избягвал личните банкови сметки с такива под чуждо име.

„Рапър или не, всички американци трябва да си плащат данъците", заявиха прокурорите от Манхатън, допълвайки: "Ние ще преследваме тези, които умишлено избягват това основно гражданско задължение”.

След ареста на 46-годишният музикант, известен със своя дълбок, дрезгав глас и често тъмни или насилие текстове - се дължи да се появи в петък в Манхатън федерален съд.

Роденият в Йонкърс, Ню Йорк, 46-годишен музикант, Симънс се изправя срещу 14 обвинения и опасност от ефективна присъда от 40 години затво.

DMX, който доби популярност в началото на деветдесетте години, е с цветна криминална история. Той е арестуван за правонарушения, включително притежание на наркотици, безразсъдно шофиране, както и за жестокост към животни и отказ от издръжка на дете.
 

Източник: bgnes

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини