Над 640 лева за Атанаска се събраха от четири дарителски кутии в различни търговски обекти

644.37 лева събраха четири дарителски кутии, поставени в магазини в Смолян. За трети път се отваря кутията в магазин "Детски свят". В нея комисия в състав: Теодора Илиева, Петя Гайдарова и персонала на магазина преброи 251.41 лв. В хранителния магазин на Баджанаците срещу 7-мо СУ бяха събрани 43.60 лв., а в хранителния магазин "Виктория" на Нов център /Витошка/, бяха събрани 71.46 лв. От двата магазина парите преброиха комисия в състав: Люба Ангелова и Ева Тангърова. В хранителния магазин зад Централна поща кутията за дарения събра 277.9 лв. Парите от кутията преброи комисия в състав: Милка Манева и Величка Петкова.

Благодарим на дарителите! Да са живи и здрави! Благодарим и на собствениците и персонала на обектите! Да ви спори в радост и берекет доброто, което правите!

Кампанията за Наска продължава, тъй като сметката е изпразнена напълно след плащането на първата оферта на клиниката във Франция. Надяваме се на още подкрепа, за да може да се поемат непредвидени разходи и да се върне заем, взет за попълване на сумата на първата оферта. Нека вашите молитви и помощ да помогнат да се застъпим заедно пред Бога за живота на това младо момиче! Бог с нас и вас! Борбата е голяма, болестта е много агресивна, и има много други нуждаещи се, за които се молим също, но ние няма да се откажем най-вече от борбата за живота на Насето! И най-вече Бог да е с Атанаска!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини