Отново 3-километрова опашка в жегата на Маказа

Отново километрична опашка задръсти граничния пункт Маказа. Много наши сънародници традиционно потърсиха прохлада от жегите в курортите по северна Гърция и този следобед колоната на влизане в България достигна 3 километра. Непоносимият пек преди пункта допълнително утежни положението – чуват се детски плач и псувни. Семейства с малки деца тръгнали още по обяд, за да избегнат голямото струпване, но така и не извадили късмет. Очаква се в по-късните часове опашката да стане още по-голяма.

Всъщност положението бе подобно и още вчера, когато румънски туристи масово започнаха да се завръщат към родината си. На остров Тасос бе пълно с румънци, коментират очевидци.

Източник: trafficnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Go
    Gogo
    8 -1
    19:47, 2 юли 2017
    Проблемът е в тъпата огранизация на граничарите-паспортаджии! Нека да си проверяват всички български граждане, но румънските е безсмислено да ги вкарват в система - те веднъж вече са регистрирани двойно /от румънци и българи/ на Русе! Може само зретилено да им преглежда някой личните карти и да не чакат... Да, ама не!
  • 2
    24
    2475485
    5 -1
    20:00, 2 юли 2017
    ДОКОГА????? Ако беше само днес с мед да намажеш нашите митничари и шефовете им от София.За съжаление така ще е през цялото лято.СРАМОТА!
  • 3
    Ме
    МЕЧТА
    1 0
    09:57, 3 юли 2017
    Какъв шенген - циганска мечта......?! Т е на междуевропейска граница предизвикват 10 километрова опашка от европейски преминаващи ...... А ако има афганистанци,сирийци, молдовци, руснаци...... Ко праим тогава ? И пак там ще ходя на море !

Още новини

Последни новини