Съученици дариха средства за лечението на 37-годишната Камелия Ставрева

Благодарност към своите съученици от випуск 1997 на ПМГ "Иван Вазов" поиска да отправи димитровградчанката Камелия Ставрева. Жената, чиято история ви разказахме преди време се нуждае от 15 000 евро за операция в Германия заради проблеми с краката.

През април 37-годишната Камелия отправи зов за помощ към димитровградчани с надеждата да бъдат набрани нужнтите средства. Тя е родом от града, завършва тукашната математическа гимназия, а  през 2005 година се премества в Бургас

Преди дни съучениците на Камелия са набрали сумата от 457 лева. Това е станало по време на среща на випуска за 20-годишнината от завършването им. Димитровградчанката не е успяла да присъства заради здравословните си проблеми.

"Трогнах се изключително много, завършили сме преди 20 години, а последно ги видях на събирането за 10 годишнината от завършването ни. По обясними причини аз не присъствах на тържеството. Жеста, който направиха към мен е огромен. Благодаря им от цялото си сърце!", пише Камелия.

И в момента тя продължава да работи, макар и да се придвижва трудно. Разчита на помощ и от приятели.  Всеки, който иска да помогне на Камелия, може да го направи чрез дарителски SMS на номер 17 777 с текст на латиница DMS KAMELIA на цена 1 лев.

Средства могат да бъдат преведени и на банкова сметка:

Райфайзенбанк

BG08RZBB91551007583257

BIC RZBBGSF

Камелия Атанасова Ставрева

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини