ГКПП-Маказа: Колона от чакащи коли километър и половина

По данни на ГДГП на влизане в страната през ГКПП-Маказа се е образувала колона от чакащи автомобили от около километър и половина.

Граничните полицаи съветват пътуващите от Гърция да се възползват от останалите близки контролно-пропускателни пунктове  - Орменион -Кап.Петко войвода, Кипринос -Ивайловград и Термес - Златоград.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ха
    хасковлия
    18 -5
    18:33, 18 юни 2017
    И докога ще е така? Нима е толкова трудно в петък и събота към Гърция,а в неделя от Гърция да има по три отворени гишета? За съжаление възможности има,но няма желание.Нашите митничари ги мързи да работят,правят се,че са стриктни,а всъщност само пречат за нормалното и бързо преминаване.Интересно защо и с какво право те искат шофьорски книжки и талони на колата?Нима са служители на КАТ?А ако е толкова необходима такава проверка защо няма допълнителни служители от пътна полиция за това ,а митничарите да се занимават само с граничен контрол.
    • Jh
      JHB
      2 0
      10:14, 19 юни 2017
      Така ще е докато влезем в Шенген и Еврозоната.. Тогава всички тези на границата, ще останат без работа. Така че не мрънкайте срещу Европа, вчера падна роуминга, скоро ще падне и границата заедно с опашките.
  • 2
    Пъ
    Пътуващ
    5 -2
    21:49, 18 юни 2017
    Вчера 17.06. не беше неделя и въпреки това в 13ч. като заваля дъждът се наложи да чакам 3 часа. Опашката беше след първия тунел в Гръцко... Ужас.. Няма ли да сложат по още две, три, пет гишета за да се обработват по бързо колите. Поредното умно измислено начинание, но не дообмислено.
  • 3
    Ло
    локомотива
    4 -2
    22:01, 18 юни 2017
    как километьр и половина бе,в17ч,бях на третия тунел, които е минавал оттам знае колко е разстоянието,повече няма да стьпна на тази смотана митница
  • 4
    Сл
    слънчака
    3 -2
    00:30, 19 юни 2017
    по магистралата за бургас...няма митница..заповядайте...и фрапенце има ама с парички
    • Iy
      IYI
      9 0
      08:51, 19 юни 2017
      Вярно е, че към българското крайбрежие няма задръстване, но ние искаме да виждаме море, природа, не блокове и хотели....В Испания вече събориха ненужните постройки, почвайте и Вие ! И пак ще сме при вас
  • 5
    На
    на път
    5 0
    09:09, 19 юни 2017
    Вие казвате само за връщането в България ами и на отиване е абсолютно същото... ако искате да си прекарате уикенда на Маказа....тръгнете за Гърция.

Още новини

Последни новини