АРИРИ кани младите предприемачи на информационен ден,насърчава инициативите им

Агенцията за регионално икономическо развитие и инвестици кани предприемчивите млади кърджалийци за  участие в информационна среща.Целта й е да съдейства за разпространението на информация и привличане на подходящи участници в предстоящата програма „Предприемачество: Възможностите на една ръка разстояние“.

Програмата е специално създадена за хора с предприемачески идеи от гр. Кърджали и областта от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация „BCause”.
 

Информационната среща ще състои на 19  юни от 16 часа в сградата на АРИРИ, гр.Кърджали на ул. Отец Паисий 12А.

На срещата ще запознаем интересуващите се с предстоящата програма и ползите за тях,споделят от АРИРИ.

„Предприемачество: Възможностите на една ръка разстояние“ е обучителна програма от два модула по ден и половина. Участниците с най-добри идеи ще получат директен достъп до акселератора на Ринкър и до три награди за стартово финансиране от по 20 000 лева с покриване на всички разходи.

Подходяща е за хора с идея за бизнес, компании в ранен стадий от своето развитие - от всички стопански отрасли. Каним още и училищни настоятелства, читалища и неправителствени организации, които имат/търсят идеи за стопанска дейност в полза на идеалните си цели,подчертаха от АРИРИ..

На срещата те ще могат да заявят участие в предстоящите две обучения.

Участието е безплатно!
Повече  може да научите на: www.rinkercenter.org

Кърджали бг вести
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини