Състезание по спортен риболов организира община Кирково

Изображение 1 от 2

    За втора поредна година община Кирково съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организира състезание по спортен риболов. Надпреварата се проведе на язовир „Домище“, при ваканционно селище „Романтика”. Стартът беше даден от кмета на Кирково Шинаси Сюлейман. Той пожела на всички участници наслука и късмет.

    В състезанието взеха участие 35 рибари, разпределени в две възрастови групи.

    За първа уловена риба от групата на децата за първо място награда получи Николай Димитров от село Чакаларово. За най-малка уловена риба беше награден Серкан Халил от Фотиново.  На второ  място се класира Борислав Сираков от  Кирково, а на трето Стоян Кехайов от Долно Къпиново.

    Всички деца участвали в състезанието получиха поощрителни награди и грамоти. Комисията дари на децата участници в състезанието, специално изработени тениски с мотото „Аз спортувам”, „Стоп на агресията” и „Не на дрогата”.

    При възрастните на първо място се класира Халил Мехмед от село Шопци, за награда получи туристическа палатка и грамота.

    На второ място се класира  Славчо Гюдюлев от село Домище, който беше награден с комплект професионална въдица и грамота, а третото място заеха Сашо Йосифов от село Чакаларово и Бисер Чолаков от Дружинци, които получиха за награда къмпинг маса и комплект професионална въдица и грамоти.

    Кметът Шинаси Сюлейман награди всички участници  с поощрителни награди.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини