Завардиха пътищата,спипаха шофьор с шест телета без документи

Полицаи от РУ-Кърджали са установили водач, превозващ домашни животни без необходимите разрешителни. Товарният „Мерцедес“, управляван от Б.А./20/, бил проверен на бул.“Беломорски“ в Кърджали в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Шофьорът на представил документи за транспортирането на 6 телета, които са били и без ушни марки. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните са съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

700 грама нарязан тютюн без акцизен бандерол са били иззети при специализирана операция в областта. В село Седлари полицаи проверили 47-годишен и намерили безакцизната стока у него. Тютюнът е иззет и е на съхранение в РУ-Момчилград.

109 автомобила, 157 лица и 39 хотела са били проверени в операция на територията на областта за установяване на нарушения по ЗДвП и за незаконно пребиваващи чужди граждани. Съставени са 2 акта и 2 фиша за нарушения на ЗДвП. Не са установени чужди граждани, пребиваващи в нарушение на правилата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини