Полицаи от Кърджали задържаха мъж, обявен за издирване за тежко криминално престъпление

46-годишен, обявен за издириване за тежко криминално престъпление, е установен и задържан от кърджалийски полицаи в село Черноочене снощи около 22 часа.

В 15,10 часа вчера на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово. Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е предприел обход на района за установяване на съмнителното лице. В 19,30 часа за общодържавно издирване е бил обявен К.И./46/ за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора. Първоначалните данни сочат, че съществува вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали.

С разпореждане на директора на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов е създадена група от кримналисти в дирекцията и РУ-Кърджали за активни действия по установяването на издирвания. Извършени са проверки на десетки места и в 21,50 часа в село Черноочене е бил установен издирваният мъж. Той е задържан е и транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където  е оставен за лечение под полицейска охрана.

Това съобщиха от  Регионалния пресцентър на МВР

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини