Професионалната гимназия по туризъм изпрати випуск 2017

15.05.2017 година е последният учебен ден на дванадесетокласниците от Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”. Украсеният с цветя и балони училищен  двор се изпълни с развълнувани и усмихнати абитуриенти, родители, учители и ученици, готови да изпратят випуск 2017 г. В началото на тържеството всеки клас бе представен в рими с най-типичните за него прояви.

Да споделят с тях  вълнуващо събитие бяха и гостите на  тържеството – Вилдан Сефер - старши експерт от областна администрация, Атанаска Мешелиева - директор на ПГИ „Алеко Константинов”, Даниела Георгиева - председател на Обществения съвет, Валя Николова - член на Обществения съвет, Искра Бояджиева - майка на абитуриент.

Поздрав към абитуриентите отправи инж. Марияна Стратиева директор на гимназията, като изрази своята увереност, че всеки зрелостник ще успее да се справи с предизвикателствата на живота, независимо дали ще продължи своето образование във висше училище или ще практикува избраната от него професия. Прочувствено слово произнесе Александър Мерлев от XII б клас, който благодари на своите учители за тяхната всеотдайност и пожела творческо дръзновение и успехи на златаровци. Искра Бояджиева - майка на абитуриент поздрави випуск 2017, като им пожела да следват мечтите си и да откриват  и покоряват нови върхове.

На тържеството награди получиха всички изявени дванадесетокласници в областта на науката, спорта и професията.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини