Шофьор бяга от паяка със скоба на гумата

Пловдивски шофьор пробва да избяга от паяк, като подкара колата, въпреки че гумите вече били закопчани със скоби.

През февруари служители на Общинска полиция и на „Паркиране и репатриране” засекли „Сеат”, паркиран на пешеходната пътека на кръстовището на бул. „Марица-юг” с ул. „Атанас Каменаров”.

Шофьорът не бил в колата и инспекторите решили да я вдигнат с паяк. Сложили скобите с въжетата и в този момент се появил мъж, който вдигнал скандал. Обяснили му, че няма да вдигнат колата, ако плати на място такса от 30 лв.

Пловдивчанинът обаче се ядосал, влязъл в сеата и дал газ. Не успял да стигне далеч, а полицията била извикана, когато се оказало, че няма и документи.

Едната скоба се счупила и се наложило да бъде извикан патрул на полицията, който да отведе съпротивляващия се на репатрирането мъж в РПУ-то, пише "Марица".

След това водачът е обвинен в съпротива на орган на властта, която ще му струва глоба от 1000 лв.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    11
    1111
    1 0
    13:07, 13 апр 2017
    Кога най-после ще престане този цирк и тормоз над хората в БГ? Може просто да се глоби, ама не,трябва колкото може по-сложно. Свидетел съм на пристигнала глоба от Германия след месеци за превишена скорост. И как синът на колежка се обади ,че след сделката за покупка на кола при нотариус, нея я няма.Първата мисъл е ,че е открадната.Кога най-после ще се намери човек, който да ги осъди за стреса, причинен когато видиш,че колата я няма?
Последни новини