Благоустрояват пространството около площада на Кирково

В Кирково започна реализацията на проект „Благоустрояване и модернизация на площадно пространство пред община Кирково”. В рамките на проекта се предвижда изграждането на социално-културно пространство. Работното пространство по проекта е разделен на три обекта. Първи обект - "Площадки за игри на открито и благоустрояване на зелени площи", втори обект - "Благоустрояване на открито пространство пред сградата на ОбА Кирково" и трети обект - Изграждане на сцена  към площадно пространство с. Кирково

В момента работа продължава и след като целият проект бъде завършен в центъра на Кирково ще има новопроектирани площадки за игри с пешеходни алеи и пространства с настилка от цветни бетонови павета на пясъчна основа.

А пред общинската администрация ще се оформят нови пешеходни алеи, зелени площи, зони за отдих, цветни и тревни площи, декоративно осветление и водни площи.

Допълнително се предвижда изграждане на малък амфитеатър, декоративно осветлени, автоматизирана поливна система и водно огледало. В центъра на Кирково ще бъде построена и модерна сцена. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини