ДПС запази бастиона Кърджали, удари ДОСТ с два пъти повече гласове

Движението за права и свободи” (ДПС) традиционно победи в Кърджали с малко над 45% подкрепа при 99,8%. ДОСТ дръпна 21,71% от избирателите.

Въпреки високия резултат на ДПС те са разклатили позициите си в сравнение с 2014 г., когато те събраха над 70% от гласовете.

Между ДПС и ДОСТ се разигра политическа кампания с тихо напрежение с взаимни обвинения за провокации и нечестна игра.

В Джебел, където хората първи заявиха подкрепата си за новия проект на Лютви Местан, битката е била най-ожесточена, но въпреки малката разлика, ДПС води и там.

Източник: http://btvnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Нт
    НТ
    3 0
    09:23, 27 мар 2017
    ДОСТ... нали благодарение на командированите от Турция гласоподаватели! Платени пътни, престой, 20 кг месо наобратно разрешено /досега 5кг и то фабрично!/, отделно, че ако някой не гласува за ДОСТ - проблеми в Турция от властите, знаем какви... Ето това е!
  • 2
    Cc
    cCc
    0 -1
    10:29, 27 мар 2017
    Днес цяла България мирише на кенеф насраха се от страх че ДОСТ идва всички парти се обединиха да попречат и медиите също Уви ДОСТ единственета партия което показа на дпс и поекрепещите на дпс край на сараите отидете на парламента и да се грижите на народа.Другите избори с гарантирано ДОСТ ще ена парламента дпс в кошче за боклук.Поздражление за ДОСТ за кратко време разбихте дпс.
Последни новини