Стрелец изпълнява Щраус с два пистолета (видео)

Това не е нескопосана пропаганда, факт. Стрелбата да звучи заедно с цигулките в това изпълнение на "Радецки марш" публикувано от RT.

Стрелецът съвсем не е случаен. Той е президентът на руската федерация по приложна стрелба Виталий Крючин. С два пистолета Gloсk той изпълнява известното произведение на Йохан Щраус. Във видеото, публикувано в YouTube той стреля с две ръще по метални плоскости, съпровождан от оркестър Noir. Е, доста черно им се е получило, въпреки обяснението, че майсторът показва, че пистолетите можат да се използват и за правене на музика.

"Яко! А той може ли с танк също да постреля", коментира поребител под видеото.

"Hitman сега се крие под леглото", пише друг

"Куршумът, попадайки на определена пластина произвежда звука на нужната нота. Ако имате слух, така може да развиете точност, раеакция, изпълнявайки една или друга композиция. Много патрони ще трябват само че", обяснява замисъла по-запознат със стрелковите умения.

Има и доста музикални желания сред коментарите - един пита кога ще чуем "Полета на бръмбара" с Калашников, друг си поръчва "Лято" на Вивалди с участието на АК-47. Това "музикално" изпълнение на виртуозния стрелец обаче предизвиква и доста призиви за употребата на пистолетите по предназначение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини