Бъдещият областен управител на Кърджали,известен на Багдасаров,той мълчи „като комунист на разпит”

Името на бъдещият временен областен управител на Кърджали е известно на лидерът на местните социалисти Милко Багдасаров,но той „мълчи като комунист на разпит”.Ще спазим традицията и от нас няма да излезе и дума,коментира пред Кърджали бг вести Багдасаров.Той се пошегува,че е нормално като наследници на столетница да „мълчат като комунисти на разпит”.Багдасаров не отхвърли категорично и безапелационно възможността за временен губернатор да бъде назначен Бисер Николов,който вече е бил титуляр на този пост.Самият Николов сподели,че е чул подобен слух,но с него официален разговор не е воден.

Факт е обаче,че Николов бе сред посрещачите на ген.Румен Радев при предизборната му визита в Кърджали и това свърза името му с губернаторския пост.

Не се изключва възможността на места ,включително и в Кърджали областният управител да остане на поста си до изборите.За това загатна премиерът Огнян Герджиков.Индикация е и факта ,че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след оставката на кабинета и отзоваването на зам.-министрите не направи същото с областните управители.

Решението за освобождаването ми се взема от Министерски съвет.Няма конкретна информация за това,кога ще бъда отзован,сподели Илия Илиев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини