ЦРУ пусна на сайта си разсекретени документи за НЛО

Изображение 1 от 3

    13-те млн. страници декласифицирани документи направи достъпни ЦРУ вчера  в сайта си. 

    Голяма част от документите, свързани с НЛО (UFO,) са просто обикновени статии, дори прекалено конспиративни на моменти. Не трябва да си представяте, че голяма част от тези декласифицирани документи са нещо, което американското правителство е пазило в тайна. Въпреки това, има по някоя и друга любопитка.

    Такива са например анализите на ЦРУ за снимки на НЛО от края на 60-те години. И макар да не се натъкваме на категорични доказателства за НЛО, има находки, които анализатовите на ЦРУ не са могли и да отхвърлят категорично. Поне такива са официалните заключения от анализите на снимките.

    От публикуваните документи става ясно, че до 2013-та година много от снимките на НЛО са били класифицирана информация.

    Един документ с черно-бели снимки на предполагаеми НЛО-та от 1 януари 1956-та година е истинско съкровище за изкушените на тема извънземни и летящи чинии.

    На документ от 69-та година откриваме и в колко случая е имало наистина неидентифицирани обекти, които са останали загадка дори за ЦРУ. В годините между 54-та и 63-та година е имало 180 случая на НЛО.

    Легендите за отвличане от извънземни и провеждане на тестове върху човеци са една от любимите теории на конспирациите за мнозина. Колкото и да ни се иска да знаем с абсолютна сигурност, че извънземни съществуват, то публичните документи, които ЦРУ е решило да пусне онлайн, не доказват това. Въпреки това с милионите страници информация можем спокойно да захраним любопитството си.

    Източник: offnews.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини