10 неща, които жените правят след секс

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т. н.

Оказва се, че дамите имат „ритуали“ и за след секса, които за щастие отнемат доста по-малко време и усилия и често остават незабелязани от партньора им. Ето и кои са те:

1. Проверяват часовника

И то не защото ги интересува часът, а по-скоро да видят колко време е продължил сексът. Ако е над 20 минути с любовната предигра, обикновено са доволни.

2. Поглеждат презерватива

Няма значение дали пият противозачатъчни или не, важно е да проверят за себе си, че няма да има фалове.

3. Пият вода

Хидратацията е важна, но мъжете да не се възгордяват, че са изпотили половинките си като на тренировка. Жените обикновено искат бързо да отидат до тоалетна, като в общия случай след оргазъм нуждата е налице.

4. Оглеждат чаршафите

Мокрите петна от обмена на телесни течности са част от добрия секс, това обаче не ги прави по-малко „засрамващи“ или по-приятни. И дамите бързат да се отместят в края на леглото далече от тях.

5. Оправят си косата

Секс прическите са доста комични. В първия момент жената доволно се хили в огледалото над своята рошава коса, доказателство за хубавото изживяване, но после суетата взима връх и бързо се опитва да сложи косите в ред.

6. Звънят на майка си

Която вероятно вече ги е търсила за нещо. Разбира се, обяснението защо не е вдигнала е напълно комично и общо взето дори неправдоподобно.

7. Тръгват на„лов“ за бельото си

След секс едно нещо е сигурно – сутиенът и бикините са се заврели на някое тясно и тъмно място и ще се наложи истински лов, за да бъдат открити.

8. Оглеждат се в огледалото

Точно така! Докато са голи, рошави и нахилени в посторгазмено състояние е изкушаващо да се насладят на сексапила си в огледалото и те не пропускат да го правят.

9. Оглеждат тялото си

Смучки, охлузвания, подутини в интимните части – след секса трябва бърза проверка за това какво се е случило с тялото и интимните им части.

10. Душ

И разбира се не на последно място идва задължителният душ, по време на който тялото се почиства, оглежда се за сетен път и жената се чувства по-свежа и чиста.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини