Майката от скандалния клип: Бях пийнала. Няма да се повтори

Социалните служби в Русе започнаха проверка, след като в интернет се появи скандален клип с видимо нетрезва майка и едногодишното й дете.

На кадрите се вижда младата жена в неадекватно състояние, която пуши, а до нея на земята седи малко момиче. Записът е заснет в стая с мизерни условия, пълна с боклуци, съобщи bTV. 

25-годишната Мария Димова призна в ефира на телевизията какво е сторила, но заяви, че е било инцидентно, била е провокирана и се разкая. 

„Не отричам, бях пийнала доста, но няма да се повтори никога повече. Бих направила всичко за децата си, те са всичко за мен. Не искам да ги оставя, искам да си ги гледам. Това е най-голямата грешка в живота ми. Съжалявам много. Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да го направя”, заяви жената, която живее с двете си деца в русенския квартал „Средна кула”. 

Тя допълни, че има възможност да се грижи за децата си и те имат всичко - не са останали нито гладни, нито боси, имат си играчки. Майката подчерта, че родителите й помагат и се справят с отглеждането и показа съвсем различни условия в дома им от тези в клипа.

Социалната служба в Русе е разбрала за скандалния клип, след като е публикуван на интернет страницата ѝ за сигнали. След като не открили Мария един път, тя сама отишла при тях. 

Децата ще бъдат насочени към социална услуга в семейна среда, тъй като към момента няма данни, че майката не се грижи за тях. 

И според социалното подпомагане, и според „Закрила на детето”, и от ДАЗД посочват, че бащата на малкото дете поддържа неин фалшив профил във Фейсбук.

„Бившият ми мъж, който го е направил преди време, той го е качил, този профил изобщо не е мой. Всички снимки и клипове ги е правил той и той ги качва”, каза Мария. 

Службите търсят IP адреса, от който това се е случвало.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини