Турският певец Фарук Йълмаз подготвя нов клип в Млечино

    Известният турски изпълнител на румелийски и балкански народни песни Фарук Йълмаз подготвя нов видео клип за своя популярна песен в ардинското село Млечино. През уикенда Фарук Йълмаз пристигна в китното родопско село заедно с общинския съветник от ДПС в Кърджали Ферди Мурад, за да заснеме видеокадри от селото и заобикалящата природа в района на местността „Вардар”. Кадрите бяха наблюдавани и от кмета на община Ардино Ресми Мурад.

    „Обичам България. Винаги когато имам свободно време идвам в Кърджали, за да направя видеозаснемане сред красивата природа на Родопите”, заяви Фарук Йълмаз. Изпълнителят отбеляза, че в Кърджалийско има много фенове.  Той изказва искрените си благодарности на управителя на хотел „България” в Кърджали Халил Мехмед и общинският съветник Ферди Мурад за оказаното съдействие и подкрепа в реализирането на проекта му.

    Припомняме, че всяка сряда от 20 часа българско време Фарук Йълмаз е водещ на живото музикалното предаване „Тюркюлерде Румели“ (Румелия в песните“) по тв канал „Тек Румели“ .

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини