Както никой - Калин Вельов feat. Йоанна Драгнева (видео)

Кой каза, че българите не пеят за любов.

Текстът на "Както никой" е на Любо Киров, музика - Калин Вельов. С включването на Йоана Драгнева се е получила песен, която заслужава да знаем и пеем при всеки подходящ случай.

"Както никой" е от саундтрака към филма "Бартер" - 2016 . Видеоклипът на  песента пренася усещането от филма, режисьорът му Силвана 'Зибо' Иванова е включила знакови сцени от "Бартер".

Идеята на Калин Вельов за музиката се ражда по време на снимките на филма под въздействието на драматичните истории. Създаден по действителен случай, "Бартер" е разказ за животи на кръстопът, нечисти сделки, за вътрешния свят на една незряща жена, за живота на хората в едно рибарско селце, радостите и тъгите им, за опита им да оцелеят в един живот на бартер. Във филма Калин Вельов е в ролята на 'Дамеца', Филип Аврамов - в главната роля на рибаря Хиндо.

Режисьор и сценарист на "Бартер" е Атанас Киряков, главен оператор е Иван Тонев. Продуценти са БНТ и 'Ars Digital'. Актьорският състав включва Филип Аврамов, Татяна Лолова, Михаил Мутафов, Койна Русева, Владимир Пенев, Мартина Вачкова, Калин Вельов, Антонио Николов и др.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини