Две Коледни елхи в Любимец, Дядо Коледа пристигна с вишка

Изображение 1 от 4

    За втора поредна година в Любимец грейват едновременно две елхи. Естествените дръвчета в центъра на града се превърнаха в коледния символ, който събира малчуганите и техните родители в очакване на Дядо Коледа.

    И той не закъсня. В 17.15 часа Дядо Коледа пристигна на пл. „Трети март“ по въздух, и поздрави децата от вишка. Заедно с него, участие в създаването на Коледната магия взеха младите таланти в лицето на джуджетата Янко Козарев, Станислав Колев и Иван Греков. Те показаха отлична игра както в модерни, така и в народни танци.

    На открита сцена под елхата Вероника Бозалиева и Марина Деспинова изпяха песничката Приказна шейна и създадоха много настроение и коледен дух сред присъстващите.

    Дядо Коледа благодари за поканата да присъства на празника и заедно с джуджетата отброи последните секунди до символичното запалване на коледните светлини в Любимец. След тяхното озаряване, небето над града се изпълни с пъстроцветни фойерверки.

    И тази година коледната украса в центъра на града бе дело на сръчните ръце на служители от НЧ "Братолюбие-1884", които изработиха светещи фенери, от които се показват снежни човеци, малка коледна къщичка, направиха допълнителна украса за елхата и реставрираха украсата от миналата година. А на външната сцена поставиха символа на 2017 година - красив огнен петел и часовник, който ще отброи последните минути на отминаващата 2016 г.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини