Муминтроли спасяват Коледа в Кърджали

Театрално-музикалния център в Кърджали кани малки и големи на премиера на постановката „Муминтролите спасяват Коледа“,която ще се състои в голямата театрална зала на 16 декември/петък/ от 18,00 часа.

"В далечна северна страна, в една голяма гора живеели муминтролите. Цяло лято гората се огласяла от техните весели песни и игри, но щом дойдела есента и жълтите листа на дърветата окапели, муминтролите заспивали и се събуждали чак през пролетта. Затова те знаели какво е лято, цветя, слънце, но сняг, пързалки и зима изобщо не били виждали. А за Коледа, за Коледа никога не били чували. Затова веднъж баба Зима решила да ги събуди, за да видят и те Коледа. Завили страшни вихрушки, завалял сняг.”

А какво ще се случи с тези приказни същества

и ще помогнат ли на Дядо Коледа да се качи на шейната и тази година, можете да разберете, ако гледате новата постановка на ТМЦ- Кърджали „Муминтролите спасяват Коледа”

Спектакълът е реализиран със съдействието на GLOBAL NET, Elta Club, Аптеки Меаца, INSIDE. Със специално участие на ученици от първи до дванадесети клас от град Кърджали и DUO RAXSON- с илюзионно шоу.

И запомнете, Дядо Коледа не е само за децата, той е за децата на всички възрасти. Така че не пропускайте това забавно приключение за малки и големи с много песни, танци смях и приказни картини.

Заповядайте!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини