Митков благодари на гласувалите за ген. Румен Радев

С благодарност към гласувалите за издигнатата и подкрепена от БСП президентска двойка Радев-Йотова се обърна председателя на Общинския съвет на БСП в Първомай - Николай Митков. В него се казва:

Уважаеми съграждани  на община Първомай,

Благодарим  Ви, че заедно направихме най-правилния избор за президент и вицепрезидент на България.

Вярвам, че изборът на генерал Румен Радев и Илияна Йотова е сигурен знак, че България се променя и българите не се страхуват да заявят ясно позицията си.

 Благодарим на всеки жител на гр.Първомай, кв. Дебър, кв. Любеново и  всичките села в Общината, за проявената гражданска позиция, за да може така убедително да заявим нашето желание за промяна и  по- добри  времена за България. Подкрепата, която дадохте за номинираната от БСП и излъчена от Инициативен комитет президентска двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова е доказателство, че можем да преодолеем своите политически пристрастия и да се обединим около личности. Доверието, което им гласувахте е отговорност, която, сигурен съм те ще носят с достойнство и чест.

Уверен съм, че бъдещите политически действия на новоизбрания президент ще донесат така чаканата от всички нас справедливост. И ще върнат самочувствието ни, че живеем в достойна и суверенна България.

Благодаря  Ви!

Николай Митков

Председател на Общински съвет на БСП Първомай

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини