Багдасаров:Печелим Кърджали!

Двоен ръст на гласовете в областта на първия тур на президентските избори в сравнение с предишните избори бележи БСП и подкрепеният от нея тандем Радев-Йотова.Получените гласове надхвърлят 8 500,като само в Кърджали те са над 4000.Това сподели за Кърджали бг вести областния лидер на БСП Милко Багдасаров.

Багдасаров изрази надежда,че патриотите на втори тур ще подкрепят двойката Румен Радев и Илияна Йотова.Каракачанов бе стойностна кандидатура, към която ние в Кърджали питаем симпатии.Имали сме и положителни контакти с Волен Сидеров,сподели Багдасаров.

Багдасаров определи като предизборна мантра критиките за тандем на БСП с ДПС.Ние сме за това да получим подкрепата на всички български граждани,а не на партийни централи.Питам симпатиите на електората на ДПС ли са по стойностни или договорките с Местан,зад когото стои Ердоган,отбеляза Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бъ
    БЪЛГАРИН
    1 -1
    16:21, 7 ное 2016
    Кой печели бе смешник и хамелеон- багдасароов - ти и твоята корумпирана партия - ООД. Колко пъти ви го нахедриха ДПС и пак се нагаждате. Безсрамници.Българите Ви ненавиждат за предателството с турците и докога ще се заигравате. Ти също си безкрупулен и кариерист.Не отстъпи на млад човек постчето си затова съм отовратен от бтебе и твоите продажиници.
    Българи не публикувайте в 24 Родопи,защото тобраакълията и агент на ДС първо ще го провери и ако оотговаря на плацитему може да го пусне. Измиислени и посредствени т.нар.сайтове.Че и по телевизията се навира с "компетентните мисли"/Жооногльор съъс щампи/

Още новини

Последни новини