Дизайнерска компания неволно разкри новия смартфон Moto X

Въпреки неколкократната смяна на собственици, Motorola продължава да привлича интерес с привлекателни смартфони. Тя разчита на добрия дизайн, като работи с дизайнерски студия, които да разработят дори тапетите за началния екран. Този път една от тях може неволно да е разкрила новия Moto X, съобщава PocketNow.

Дизайнерът Стивън Маклауд от Торонто има фирма за дизайн, която може да се похвали с клиенти като Blue Moon, Gilette и Motorola. Една от поръчките му е била да направи красиви фонове за новия Moto X, който се очаква малко по-късно тази година, макар и компанията да не е обявявала подобни планове.

Маклауд е направил това и изглежда всички са били много доволни. Затова той е сложил няколко от фоновете в своето портфолио, с което се рекламира пред други потенциални клиенти. На картинките обаче има и изображения как въпросните фонове изглеждат на дисплея на телефон на Motorola.

Според технологичната преса това може да е Moto X. Телефонът има няколко видими различия на предния панел от досегашните модели на Motorola. Липсва сензорният бутон, а на негово място има втори говорител. Разбира се, има вероятност Маклауд да е измислил и телефона, просто за демонстративна цел. Засега нито той, нито Motorola са коментирали темата.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини