Американска банда взриви феновете на рока в Кърджали за празника на града

    Американска банда от Лос Анджелис взриви феновете на рока в Кърджали за празника на града.Младите музиканти от Acidic показаха завидна класа и доказаха,че не случайно са сочени за една от най-прогресиращи американски групи.Щатските рокаджии свириха в Кърджали по покана на общинското ръководство и със съдействието на Посолството на САЩ в София и дружество Приятели на САЩ в града ни.

       Рок музикантите бяха приветствани от зам.-кмета на Кърджали Елисавета Кехйова.Тя благодари на гостите ,че идват толкова отдалеч за да зарадват кърджалийската публика.Изрази очакванията,че концертът ще създаде добро настроение.Приветствие отправи и Валентина Иванова от дружество Приятели на САЩ.

      Acidic забиха здраво с композиции от новия си албум Creatures.Те представиха и кавъри на известни парчета.Бяха бурно аплодирани от публика с възрастов диапазон от 12 до 60 години.

    За Кърджали бг вести барабанистът на бандата Мат сподели,че техни идоли са британците от Лед Зепелин и американската група Бенд.Музикантите са от 8 години заедно и Мат смята,че за да станат широко известни са нужни поне десет години.Значи наближаваме моментът когато светът ще ни слуша,пошегува се Мат.Той посочи че в момента свират повече в армейски бази.Въпреки това 40% от феновете им са жени.

      Музикалният стил на бандата може да се определи като хард рок.Без да имат световни хитове,те са създали брилянтни парчета,които могат да се слушат от всеки.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини