Кърджалиец регистрира 7 523 касови бележки в лотарията на НАП

 Лотарията на приходната агенция и Министерството на финансите донесе чисто нов смарт телефон с четириядрен процесор и 2 СИМ-карти на 43-годишна късметлийка от Кърджали през месец май тази година. До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа.
1802  кърджалийци  са част от лотарията с касови бележки на Министерството на финансите и Националната агенция за приходите.  От началото на кампанията до момента от региона  в лотарията участват 415 133  бележки  на стойност 5 234 925 хиляди лева.

403 673 касови бележки  са регистрирани през официалният сайт на лотарията, а 55  потребители участват в надпреварата чрез мобилното приложение. Те са регистрирали за близо една година 11 460 касови бележки. Мобилното приложение  може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

Един от тукашните потребители държи рекорд с 7 523 регистрирани касови бележки за участие в лотарията.  

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Да  участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От офиса на НАП в Кърджали  напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини