Двама мъже загинаха в тежки катастрофи за едно денонощие

Мъж е загинал, а двама са тежко ранени във верижна катастрофа на второкласен път при разклона за град Сливница, съобщи Дарик радио, позовавайки се на полицията.

Това е едно от двете тежки произшествия, взели жертви в понеделник.

Около 15:00 ч. е получен сигнал за тежкия инцидент между микробус и три автомобила край Сливница. Двамата оцелели мъже са в тежко състояние и са транспортирани в болница.

Край Смолян вчера мъж е загинал, падайки с лек автомобил в река, информира БТА.

Пътният инцидент е станал вечерта в района на с. Равнища, уточнява полицията. Автомобилът, управляван от 69-годишен мъж от селото, излязъл от пътя и се озовал в речното корито.

При огледа не са открити следи от спирачен път. От полицията изясняват дали шофьорът е припаднал, след което е загубил контрол над возилото, или е паднал в реката вследствие на катастрофа.

В ранния следобед след пътен инцидент на изхода на град Своге в посока София пострадало дете бе откарано за преглед в Многопрофилната болница в Своге, съобщи "Фокус".

Агенцията допълва в обзор, че в цялата страна станаха и множество по-леки пътни произшествия, които се разминаха без пострадали, но затрудниха движението в дъждовния ден. Сред тях е катастрофа стана и между лек автомобил и линейка на кръстовището на бул. "Вардар" и бул. "Тодор Александров" в столицата.

Около 14.00 часа автомобил се обърна по таван по пътя Полянци – Ихтиман. Заради инцидента движението се осъществяваше в едната лента.

Нощес временно бе ограничено движението по пътя 1-1 София – Ботевград поради аварирал камион след разклона за Горно Камарци, в посока София, съобщи БТА. Там беше необходимо водачите да изчакват на място.

Днес шофьорите да карат внимателно при 8-и километър от път E-79 в района на Видин, преди разклона за Новоселци, предупреждават от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ), цитирана от БТА.

Там ще има профилактика и настройки на трафик броячите и движението ще се осъществява в една лента.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като спазват стриктно поставената пътната сигнализация и въведеното ограничение на скоростта - 50 км/ч, подчертавата от АПИ.

Видеа по темата

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини