Роби Уилямс като руски олигарх в новия му клип (видео)

Има извънредно разкошен интериор, балерини и красавици с корони - в бяло и черно и това не е "Лебедово езеро". В аранжимента се усещат музикални фрази от "Монтеки и Капулети" от "Ромео и Жулиета" на Прокофиев, както и малко казачок и евентуално загатнати балалайки, но това е въпрос на фантазия. За разлика от текста, който е буквален.

Роби пее за богат руснак, който допринася за изчерпването на паричните средства на цялата нация, строи собствена космическа станция, "защото може" и никога не се усмихва. Роби може да си го позволи, все пак той е някой, който не се побоя да пее като Заека (от "Алиса в страната на чудесата"). "The Sun" веднага писа, че в песента Уилямс се присмива Владимир Путин и той дори трябвало да цензурира нахалните текстове. Това певецът направил, защото не иска да стане цел на Русия, нито да обиди някого. Пък и не бил наясно колко е чувството за хумор на хората там. Така че версията за PC е орязана и омекотена, според "The Sun". Изданието отбеляза и че Робин Уилямс никога не се е завръщал без да стори някоя неприятност.

Видеото е тийзър от клипа на първия сингъл от предстоящия нов албум на Роби Уилямс. Албумът се казва "The Heavy Entertainment", а първият сингъл носи заглавието "Party Like A Russian". Няма да ви ги превеждаме, но посланието е ясно - забавлявай се като руснак и въобще за такива едни яки забавления ще става дума явно. Самият видеоклип има премиера в събота, но бе пуснат ден по-рано, на 30 септември ексклузивно само във facebook-a му.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини