Бебе се роди на борда на самолетоносач на бойна мисия (видео)

Американски моряк роди момиче на борда на самолетоносача "Дуайт Д. Айзенхауер", който в момента участва във военните операции срещу Ислямска държава в Персийския залив. 

Говорител на флота разказва, че морякът се е оплакал от болки в корема и е бил прегледан в медицинския отдел на "Дуайт Д. Айзенхауер", където по-късно тя родила 3,175-килограмово здраво момиченце. Според официалното прессъобщение служителката в американския военен флот не е съобщила за бременността си. 

"Тъй като бебето се роди в морето на борда на оперативно звено, основният фокус на военноморските сили на САЩ, на кораба и неговия екипаж е безопасността и благосъстоянието на бебето и майката", се казва в съобщението. В него се казва още, че флота има политика, която позволява бъдещите майки да "останат на борда на кораба до 20-та седмица на бременността и само ако времето за медицинска евакуация до съоръжение за спешно лечение е по-малко от шест часа". Въпреки това, във флота не се е знаело за тази бременност. Жената и детето са били транспортирани в Бахрейн с хеликоптер с медицински ескорт, когато те получават последващи грижи.

Във видеото американската флота показва обичайното ежедневие на служещите на самолетоносача. Грохотът на излитащите изтребители не е реалистичен.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ху
    Хулиган
    0 0
    18:58, 16 сеп 2016
    Американски моряк роди .... Излиза че толкова са напреднали че и геьовете им раждат ... Ха ха ха
Последни новини