Жена роди след 17 месеца бременност

Бременността на жена от Хунан, Китай е продължила рекордните 17 месеца, според People’s Daily Online. Изданието съобщава, че китайката забременяла през февруари 2015 г. и в средата на август тази година все още не е родила.

Бъдещата майката, на име Уан Шъ, твърди, че когато терминът ѝ настъпил през ноември 2015, отишва в болницата, където планирала да ражда. Но лекарите там диагностицирали състояние, наречено плацента превия или слабо развита плацента, което забавя раждането. Жената казва, че дори месеци по-късно, те изключват цезарово сечение, защото плодът е слабо развит.

Жената се срамува за продължителността на бременността си и е разочарованаи, че е трябвало да даде еквивалента на около $ 1.500 за допълнителни прегледи, според наскоро публикуван материал в Oddity Central.

Продължителното очакване изглежда е завършило, тъй като CCTV съобщи, че тя е радило здраво 3,7 кг бебе миналата седмица на 18 август.

Това е най-дългата бременност в света, достойна за Рекордите на Гинес, но медици изразиха съмнения относно цялата история, а един от тях поиска за доказателство снимка от ултразвук от първите месеци на бременността.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини