Обявиха кога се провеждат интервютата за работа в "Язаки"

Всеки петък от 8.30 до 17.00ч. в зала "Гросето" в Димитровград ще се провеждат интервюта с желаещите да започнат работа в прототипния завод на "Язаки България" в Стара Загора, информираха днес от Общината. Набират се 200 оператори, които ще имат осигурен безплатен транспорт, столово хранене, работно облекло и други социални придобивки.

Представители на компанията ще събеседват със заинтересованите на място. Не е необходима регистрация в Бюрото по труда, като постъпилите там молби ще бъдат разгледани и от фирмата, която ще се свърже с кандидатите. Само днес интервютата са се провеждали в Бюрото по труда.

Всички, които се интересуват от работа в завода на "Язаки", могат да получат допълнителна информация на телефони 046 /901 445  и  0884 994 130. За връзка са предоставени и имейли - nedelina.apostolova@yazaki-europe.com, посочват от Общината.

Припомняме, че през юни от "Язаки" обявиха официално намерението си да инвестират в Община Димитровград. Очаква се първа копка на завода да бъде направена в края на месец юли тази година. Предприятието по план трябва да е готово след една година.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини