Полицайка записа еротичен танц в знак на протест. И ето какво стана... (видео)

Испекторът от 2 отдел на полицията на московското метро Кристина Негодина хвърли в смут руските органи на реда и медии. Танцът, който изтече в интернет бе наречен откровен, разваратен, горещ и повярвайте, той е точно такъв. Освен това получи и социално-политическо-профъюзна окраска. Дамата на високи токчета изпълнява изкусителни движения пред смартфона си в знак на протест срещу "палочната система" - начинът да бъдат оценявани служителите на реда в Русия, а също като призив към колегите ѝ да станат членове на профсъюза.

В интервю за Лайф Кристина Негодина казва, че записала танца на шега, но някой от колегите ѝ го копирал от частните ѝ съобщения в WhatsApp и го качил в YouTube. 

Самата  Кристина не вижда нищо осъдително в цялата ситуация. 26-годишната служителка на реда смята, че правоохранителните органи също имат право да се радват на частния си живот и любовта към танца. "Записах го не на служба, не в униформено облекло, а вкъщи и в свободното си време", разказва тя пред Лайф. Младата жена твърди, че танцуването ни най-малко не пречи на работата ѝ, даже възнамерява да се заеме със стрийп-танци професионално: "Много години уча танци, много обичам да танцувам, правя това всеки ден. Това не пречи на работата ми, имам висше образование, повече от 8 години служа в правоохранителните органи и в службата нямам забележки". 

Видеото с танца бързо обиколило всички отдели на полицията на метрото. Колегите приели с чувство за хумор танца, но имало и такива, които осъждали творческия порив на Негодина. Ръководството също било своевременно информирано и работата станала съвсем не е на шега. По данни на руските медии в полицейските върхове се умува дали и какво ще предприемат по случая. А от профсъюза веднага отрекоха тя да е негов член.

Въпросната система за оценка на полицейските служители е официално отменена през 2010 год., но продължава да действа, както установяват нееднократно руски журналисти оттогава насам.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини