Ходжсън и Рууни помолиха феновете да не рискуват участието на Англия на Евро 2016

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън и капитанът на "трите лъва" Уейн Рууни направиха обръщението директно към феновете на отбора, за да ги призоват за по-въздържано поведение по време на европейското първенство във Франция.

Английските привърженици участваха в серия сблъсъци в Марсилия, съпътстващи двубоя на техния отбор с Русия. Вчера от УЕФА заплашиха двата тима, че могат да бъдат изхвърлени от първенството, ако ексцесиите продължат.

"Като селекционер на Англия съм много разтревожен от заплахата, която тегне върху нас - евентуалните санкции, които могат да бъдат наложени на националния отбор. Работихме много здраво, за да бъдем тук, и отчаяно искаме да останем на шампионата. Ето защо се обръщам към всички наши фенове", започна Ходжсън.

"Разбира се, че оценяваме вашата подкрепа, но ви умоляваме да не се забърквате в неприятности, за да сме сигурни, че това предупреждение няма да бъде приложено и ние ще имаме възможността да дадем най-доброто от себе, за да останем в надпреварата по чисто футболни причини", каза още селекционерът.

"Искам да благодаря на феновете за страхотната подкрепа на стадиона по време на мача с Русия. Сега ни предстои много важен двубой с Уелс. Искам да ви помоля да не пътувате, ако нямате билети за мача. А за феновете с билети - бъдете внимателни и разумни и продължавайте да ни подкрепяте по тези невероятен начин", каза Рууни.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини