La Bouche кацат в София 3 дни преди концерта "Обичам 90-те", ще снимат клип

До юбилейното издание на концерта "Обичам 90-те", който ще се състои на 11 юни в Зимния дворец от 20:00 ч., остават броени дни.

Тази година феновете на диско музиката от 90-те ще купонясват с La Bouche, Fun Factory, C-Block и Culture Beat feat. Tania Evans. За да няма и минута без хит от любимото ни десетилетие, на сцената ще бъдат и българските диджеи Marti G, Simon и Ради.

Първи на българска земя ще стъпят La Bouche. Те пристигат в България няколко дни преди концерта за снимките на клип към парче от новия им албум. В интервю, което даде по повод предстоящото си участие на "Обичам 90-те", Лейн Макрей от хитовата 90-тарска група сподели, че това ще бъде неговата трета визита в България и че при всеки от престоите си тук не спира да се удивлява на красотата на нашата природа и гостоприемството на хората.

Билет може да намерите онлайн на цени между 35 и 100 лв.

Имате възможност да си закупите и групов билет, който ви осигурява достъп до VIP зоната, маса и welcome drinks. Възможностите този вид групов билет са за 4 души на стойност 400 лв. и за 8 души на стойност 650 лв.

За юбилейното издание организаторите готвят уникална сцена, която ще бъде разположена в средата на терена в Зимен дворец, както и множество визуални ефекти по време на изпълненията на хитовите артисти от 90-те.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини