И „Костенурките-нинджа” с продължение

Фирмата -производител на играчки The Playmates Toys, която пуска на пазара фигурките на „костенурките-нинджа", съобщи че Mirage Studios води преговири с киностудиите за продължение на анимационния филм. Mirage Studios държи правата върху комиксите с историите за Донатело, Микеланджело, Леонардо и Рафаело. Според Slashfilm продължението ще се появи по екраните чак през 2010 година. За сега все още не е ясно дали ще бъдат използвани актьори или това отново ще е анимационен филм.

През 2007 година по екраните се появи пълнометражен анимационен филм "TMNT : Костенурки-нинджа" на студиото Imagi, а с дистрибуцията се бе заела компанията Warner Bros. Бюджетът на филма бе 34 милиона долара, а от продажби на билети той събра 95 милиона.

Костенурките-нинджа са четири смели костенурки-мутанти, които под ръководството на техния сенсей мишката Сплинтер, също мутант, се обучават за нинджи. Докато трае обучението им на тях постоянно се налага да влизат в двубой със шетащите наоколо злодеи. Малките костенурки станаха доста известни и обичани не само у нас, но и по целия свят. Анимационният сериал се появи през 1990 година, бързо набра популярност и продълженията последваха едно след друго.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини