Най-тъпите изказвания на холивудските знаменитости

Както е известно, някои холивудски знаменитости не се отличават с кой знае какъв ум и с широк кръгозор, но заради работата си са принудени да говорят много и то на различни теми. Какво се получава от това, показва британският таблоид "Сън".

"Та къде ще се състои тази година кинофестивалът в Кан?" (Кристина Агилера - певица), "Налагало ми се е да бъда на много места отвъд океана. . . например в Канада." (Бритни Спиърс - певица), "Задължен съм за много неща на родителите си, особено на майка си и на баща си." (Грег Норман - състезател по голф).

"Когато гледам телевизия и виждам тези бедни гладуващи деца по целия свят, не мога да сдържа сълзите си. Аз също бих искала да съм толкова слаба, но без тези мъки, смърт и така нататък." (Марая Кери - певица), "Не пазя диети. Просто не ям толкова, колкото ми се иска." (Линда Еванджелиста - модел).

"Единственият щастлив актьор е мъртвият актьор, защото само тогава не му се налага да се променя. След смъртта си аз, по всяка вероятност, ще съм четчица." (Силвестър Сталоун - актьор), "Не страдам от анорексия. Аз съм от Тексас. Нима хората в Тексас страдат от анорексия? Не съм чувала за такива. Това се отнася и до мен." (Джесика Симпсън - актриса).

"Тютюнопушенето убива. Ако вие сте убит, губите много важна част от живота си." (Брук Шийлдс - актриса), "Никога не съм искала да ходя в Япония. Просто защото не ми харесва рибата. А знам колко популярна е тя там, в Африка." (Бритни Спирс - певица).

"Не знам имало ли е ключово събитие в живота ми, което да ме е променило, но правих за пръв път секс на 14 години." (Анджелина Джоли - актриса), "Имам добър вкус. Вроден ми е." (Дейвид Хаселхоф - актьор).

"Мисля, че филмът "Clueless" е много дълбок. Мисля че е дълбок в смисъл, че е много лек. Мисля, че лекотата трябва да идва от много дълбоки места, ако е истинска лекота." (Алиша Силвърстоун - актриса), "Мисля, че Бог е гигантски вибратор в небето...пулсиращ сила с невиждана енергия". (Дейвид Аркет - актьор).

"Уверен съм, че хомосексуалният брак трябва да е само между мъж и жена." (Арнолд Шварценегер - губернатор на Калифорния), "Чувствам се най-добре, когато съм щастлива." (Уинона Райдър - актриса) . БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини