Е-Ten анонсираха Glofiish M810 и V900

Днес E-TEN анонсираха два нови комуникатора - Glofiish M810 и Glofiish V900.

Според разпространения прес-рилийз Glofiish M810 и Glofiish V900 са с акцент върху комбинацията от комуникации и развлечения. "Предвид нарастващата популярност на блоговете, Интернет пейджърите, социалните сайтове и онлай услуги като Google Maps комуникаторите вече не са единствено за професионалисти", твърдят от фирмата.

Glofiish V900 ще стане първият комуникатор на E-TEN, способен да приема мобилна телевизия и цифрово радио в формати DVB-H, DVB-T, TDMB и DAB. Известно е също така, че Glofiish V900 е снабден с VGA дисплей (640 х 480 пиксела), Wi-Fi, Bluetooth и GPS. Апаратът поддържа 2G и 3.5G мрежи. На пазара V900 ще се появи през втората половина на годината. Трябва да подчертаем, че според анонса Glofiish V900 ще използва интерфейс, управлението на който ще става чрез докосване с пръст, подобно на Touch моделите на HTC.

Комуникаторът Glofiish M810 е създаден на база Glofiish M800. Той също е оптимизиран за работа с блогове и социални сайтове като Facebook. Новият модел разполага с удобна QWERTY клавиатура, работи с 2G и 3.5G мрежи и е снабден с 2.0-мегапикселна камера с автофокус, Bluetooth, GPS и Wi-Fi.

И двата телефона ще бъдат демонстрирани на предстоящото изложение GSMA Mobile World Congress 2008 в Барселона.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини