БЕРБАТОВ СЕ РАЗДЕЛИ С ГАДЖЕТО СИ

Майката на футболиста прокудила хубавата Елена

Димитър Бербатов се е разделил с приятелката си Елена, носи светската мълва. Ако се вярва на клюката, от месец и половина футболистът живее сам. Въпреки че връзката му с красивата блондинка бе доста сериозна и дори се говореше за сватба, любовта е приключила набързо.

Наскоро Бербатов е присъствал на детски рожден ден - на хлапето на колегата си и близък приятел Мартин Петров. Митко дошъл сам на купона доста омърлушен. Той признал на останалите гости, че преди броени дни се е разделил окончателно с приятелката си. Причини не били изтъкнати.

Според запознати пръст в тази работа има майката на Бербо - Маргарита. Благоевградската лекарка и активистка на ГЕРБ е известна със строгия поглед, с който мери кандидат-снахите си. Явно тя е станала причина синът й да предпочете свободата. В момента Митко нямал сериозна връзка и изобщо нямал време да се занимава с жени. Същото било положението и в Англия.

Самият футболист наскоро заяви в интервю за английския в. „Сън": „Не искам да отдавам времето и енергията си на момичетата. За мен най-важен е футболът. Имам още 4-5 активни години в този спорт. Развлеченията ще дойдат после. Така или иначе рано ще се пенсионирам - най-много на 35".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини