Жаба-моторист предсказва печелившите числа от лотарията

Тайландка сензационно обяви, че нейната жаба обожава да кара мотоциклет-играчка и може да предсказва печелившите числа от лотарията.



52-годишната Тонгсай Бумрунгтай открила жабата с черни точки по тялото (от вида Kalophrynus pleurostigma) близо до дома си в Рой Ет.


Тонгсай нарекла новия си домашен любимец Нонг Оуй.„Жабата беше захапала малко пиленце", споделя 52-годишната тайландка.


„Погледнах я право в очите и разбрах, че мога да общувам с нея. После й казах да изплюе пиленцето и тя го направи. След това с подскоци влезе вкъщи", допълва Тонгсай.


„И така стана член на нашето семейство. Често вкъщи идваха наши съселяни, за да се съветват с моята жаба кои са печелившите числа от националната лотария. Те се взираха в кожата на стомаха й и разчитаха печелившите числа", разказва тайландката.


„Десетина души след това спечелиха от лотарията. И вестта за домашния ми любимец се разнесе бързо. Всеки ден пред къщата ни се събираха тълпи от хора, но скоро те започнаха да губят. Така че трябваше да върна Нонг Оуй към естествената й среда. Бях обещала един ден да я отведа на крайбрежието и мечтата й най-после се сбъдна. Жабата ми най-много обича да кара своята мотор-играчка Harley-Davison или малкото самосвалче на батерии", завършва изповедта си 52-годишната тайландка.


Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини