Нов хит: Гащеризон с джоб за котка

Гащеризони с джоб за котка, в който стопаните носят домашния си любимец, както кенгуруто приютява малкото си, са новият хит в Япония.

Дрехите носят търговската марка "Mewgaroo" и производителите ги рекламират като най-хубавия коледен подарък за притежателите на котки, пише БТА.

Гащеризонът позволява на стопанина да върши домашната си работа, като ръцете му остават свободни, без да се разделя с любимата котка. Кройката на дрехата е направена толкова хитроумно, че потребителят може със специален цип да си отвори пространство и да ползва тоалетната, без да трябва да събува гащеризона и да притеснява писаната "в утробата". Това обаче ни идва малко прекалено.

Самите гащеризони пък така са ушити, че придават котешка осанка на хората, когато ги облекат. С новия продукт стопанинът и домашният любимец лесно могат взаимно да се греят. Торбата-утроба е снабдена със специална пелена и може да бъде изваждана и да бъде прана отделно от дрехата. Това е в случай, ако писаната без да иска направи някаква беля в гащите.

Гащеризоните завършват с дълги опашки, с които котките могат да си играят на воля. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини