Тригодишната Нани Ташкова от Кърджали стана професионален модел

    Тригодишната Нани Ташкова от Кърджали стана професионален модел като получи сертификат от популярната модна агенция „DanyStyl” - Пловдив. Тя участва в грандиозен летен детски бал за таланти в престижен пловдивски хотел.

    Нани Ташкова се яви на  кастинг проведен от агенцията в Кърджали в края на май. Всяко от децата представи свой номер - песен,танц. Възпитаничката на детска градина „Максим Горки” бе класирана за участие в ежегодния летен бал,единствена от възрастовата група до 6 години.На бала бяха класирани и други кърджелийчета, но по-големи от Нани.

     На 26 юли  в един от на реномираните хотели в града под тепетата  се  превърна в арена на стил, красота и талант.  Деца от цяла България на различна възраст, дефилираха пред публика и пред популярни личности, като  показаха завидни умения и различни таланти на модния подиум. Момичетата бяха  облечени в красиви  рокли и като истински модели имаха подходящата прическа, която да придаде необходимия чар към тоалета им. Всички участници си тръгнаха с медали, купи  и сертификати за професионални детски модели.

    Нани Ташкова обра овациите на публиката с изпълнение на песента на Лили Иванова "Без радио не мога" от далечната 1968 г.

    Вип гости бяха актуалният рапър Кристо, които зарадва всички гости с най-актуалните си хитове, както и певицата Цветелина.

    Рапърът Криско се снима за спомен с Нани преди да излезе на сцената и пее за участниците.

    Кърджали бг вести

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини